Ερευνητικά προγράμματα

research

Greener feed and fuel

feed--fuel

Εκσυγχρονισμός Εγκαταστάσεων

eksihronismos

Φίλοι αδέσποτων ζώων

pet-friends

Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2018

Επίσκεψη φοιτητών Κτηνιατρικής στην ΕΛ.ΒΙ.Ζ.

Στα πλαίσια του μαθήματος «Ζωοτροφές και Σιτηρέσια», φοιτητές του τμήματος της Κτηνιατρικής σχολής του Α.Π.Θ. συνοδευόμενοι από τον  καθηγητή τους κ. Ηλία Γιάννενα,  επισκέφθηκαν το εργοστάσιο της ΕΛ.ΒΙ.Ζ. στο Πλατύ, στις 18 Δεκεμβρίου 2017 και στις 8 Ιανουαρίου 2018.

Τους μελλοντικούς κτηνίατρους καλωσόρισε ο πρόεδρος της ΕΛ.ΒΙ.Ζ.  κ. Βασίλειος Χαλκίδης, ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη τους φοιτητές για την επιλογή τους να σπουδάσουν στην Κτηνιατρική σχολή τονίζοντας τη σημασία της κτηνοτροφίας στην οικονομική ζωή της Ελλάδας και την ανάγκη του πρωτογενή τομέα για καλύτερα καταρτισμένους νέους επιστήμονες.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, οι φοιτητές περιηγήθηκαν στους χώρους παραγωγής του εργοστασίου, τηρώντας τους κανόνες ασφαλείας και ενημερώθηκαν από στελέχη της εταιρίας. Συγκεκριμένα ξεναγήθηκαν στο χώρο παραλαβής των πρώτων υλών, στο χώρο παρασκευής προμιγμάτων, την ενσάκιση των προϊόντων, στο αυτόματο σύστημα φόρτωσης, στο χημείο, καθώς και στο χώρο παρασκευής σκυλοτροφών. 

logo

Η ΕΛΒΙΖ δραστηριοποιείται από 1969 με δύο εργοστάσια παραγωγής αποτελώντας τη μεγαλύτερη βιομηχανία παραγωγής ζωοτροφών στην Ελλάδα.

Βρείτε μας διαδικτυακά

Facebook

Πλατύ Ημαθίας

Ξάνθη