Ερευνητικά προγράμματα

research

Greener feed and fuel

feed--fuel

Εκσυγχρονισμός Εγκαταστάσεων

eksihronismos

Φίλοι αδέσποτων ζώων

pet-friends

Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2018

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Στις κεντρικές εγκαταστάσεις του εργοστασίου Πλατέος συναντήθηκαν την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου τα στελέχη του τμήματος πωλήσεων της ΕΛ.ΒΙ.Ζ.

Αρχικά, μετά τον σύντομο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος της εταιρείας κ.Χαλκίδης Βασίλης αναφέρθηκε στους οικονομικούς στόχους για το τελευταίο τρίμηνο του έτους. 

Ακολούθως, ο διευθυντής πωλήσεων κ.Ρακόπουλος Βασίλης παρουσίασε τον πλήρη κατάλογο προϊόντων, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα ανώτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά των ζωοτροφών παραγωγικών και οικόσιτων ζώων που παράγουν τα εργοστάσια της ΕΛ.ΒΙ.Ζ. σε Πλατύ και Ξάνθη. Επιπλέον, ειδική αναφορά έγινε στα νέα φυράματα GMO-free τα οποία αποτελούν μια μοναδική καινοτομία της ΕΛ.ΒΙ.Ζ. για τα ελληνικά δεδομένα.

Από την πλευρά  τους, οι τομεάρχες πωλήσεων επισήμαναν τα σχόλια και τις παρατηρήσεις των πελατών της ΕΛ.ΒΙ.Ζ., με στόχο τη συνεχή βελτίωση των παραγόμενων φυραμάτων βάσει των αναγκών της αγοράς.

Συζητήθηκαν επίσης, οι δυνατότητες ανάπτυξης συνεργιών μεταξύ της ΕΛ.ΒΙ.Ζ. και των άλλων εταιρειών του ομίλου ΕΥΡΩΦΑΡΜ, καθώς το σύνολο των προϊόντων και κυρίως η συσσωρευμένη τεχνογνωσία αποτελούν το μεγάλο συγκριτικό πλεονέκτημα του Ομίλου έναντι του ανταγωνισμού.

logo

Η ΕΛΒΙΖ δραστηριοποιείται από 1969 με δύο εργοστάσια παραγωγής αποτελώντας τη μεγαλύτερη βιομηχανία παραγωγής ζωοτροφών στην Ελλάδα.

Βρείτε μας διαδικτυακά

Facebook

Πλατύ Ημαθίας

Ξάνθη