Ερευνητικά προγράμματα

research

Greener feed and fuel

feed--fuel

Εκσυγχρονισμός Εγκαταστάσεων

eksihronismos

Φίλοι αδέσποτων ζώων

pet-friends

Εγκαταστάσεις

Εκσυγχρονισμός Εγκαταστάσεων
Με σκοπό την ενίσχυση των υποδομών που στηρίζουν την ποιοτική επιχειρηματικότητα, εγκαθίστανται στο εργοστάσιο του Πλατέως :

  1. Νέα συστήματα αυτοματισμού. H εταιρεία < Σ. Βi. Automation > έχει αναλάβει τον εκσυγχρονισμό των υπαρχόντων αυτοματισμών, με PLC και SCADA, στοχεύοντας στη βελτίωση των παραγωγικών διαδικασιών.

  2. Το ρομπότ παλετοποίησης σάκων έχει εγκατασταθεί στην ΕΛ.ΒΙ.Ζ. Α.Ε από την εταιρεία Innovation Systems (Παπαστεργίου Απ. & ΥΙΟΙ Ο.Ε). Η γραμμή παλετοποίησης είναι πλήρως αυτόματη με δυναμικότητα εως 900 - 1000 bags/h. Η γραμμή παλετοποίησης περιλαμβάνει, ταινίες μεταφοράς των σάκων από τις τέσσερις συσκευαστικές μηχανές, ταινίες buffers καθώς και σύστημα ευθυγράμμισης των σάκων για καλύτερη παλέτα. Επίσης, έχει σύστημα τροφοδοσίας άδειων παλετών μέγιστης αποθήκευσης 15 άδειων. Η γραμμή έχει δυνατότητα αποθήκευσης και μεταφοράς των γεμάτων παλετών εως και τεσσάρων παλετών αναμονής.

  3. Παλεταριστικό σύστημα EUROPACK WINNER 400 από την εταιρία aft-advance food technologies O.E. με σκοπό την αυτόματη, τυποποιημένη και ασφαλή συσκευασία και παλετοποίηση των σκυλοτροφών.

profile1   profile3

 

logo

Η ΕΛΒΙΖ δραστηριοποιείται από 1969 με δύο εργοστάσια παραγωγής αποτελώντας τη μεγαλύτερη βιομηχανία παραγωγής ζωοτροφών στην Ελλάδα.

Βρείτε μας διαδικτυακά

Facebook

Instagram

Πλατύ

Ξάνθη