Η Ιστορία μας

Από το 1963

Η ΕΛ.ΒΙ.Ζ. ιδρύθηκε το 1963. Λειτουργεί από το 1969 με δύο εργοστάσια παραγωγής Ζωοτροφών, στο Πλατύ Ημαθίας (1969) και στο Πετροχώρι Ξάνθης (1993), προσφέροντας πάντα στον Έλληνα Κτηνοτρόφο εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα.

Σκοπός της ίδρυσης και λειτουργίας της ΕΛ.ΒΙ.Ζ είναι η διάθεση στον Έλληνα Κτηνοτρόφο και συνεργάτη μας, μιας ισορροπημένης και ασφαλούς ζωοτροφής, που μεγιστοποιεί την αύξηση των παραγωγικών αποδόσεων των ζώων αλλά και συμβάλλει στη παραγωγή ζωοκομικών προϊόντων υψλής ποιότητας.

Η ΕΛ.ΒΙ.Ζ. μέχρι το 2011 είχε βασικό μέτοχο την Αγροτική Τράπεζα. Τον Φεβρουάριο του 2012 το 99,9% των μετοχών της εξαγοράστηκε από τον όμιλο ΕΥΡΩΦΑΡΜ.

Η συμμετοχή της ΕΛ.ΒΙ.Ζ στον όμιλο είναι ένα συγκριτικό πλεονέκτημα που αφορά την ποιότητα και το κόστος του παραγόμενου προϊόντος.

Η ΕΥΡΩΦΑΡΜ με την εμπειρία 50 χρόνων στον γεωργικό τομέα , προσφέρει στον Έλληνα κτηνοτρόφο- αγρότη, υψηλής ποιότητας σπόρους κτηνοτροφικών φυτών ( δημητριακών καρπών, λειμώνιων φυτών κτλ) όπως επίσης εμβολιαστές ενσιρωμάτων και συμβουλευτικές υπηρεσίες για σωστή και κερδοφόρα παραγωγή

ΕΛ.ΒΙ.Ζ.

Προδιαγραφές Ποιότητας 

Οι προδιαγραφές της ποιότητας των προϊόντων της εταιρείας διασφαλίζονται με την εφαρμογή συστήματος, διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων ISO 22000 – HACCP, περιβαλλοντικής διαχείρισης ISO 14001, διαχείρισης ποιότητας ISO 9001.

Skip to content